0
09182432403

فیس بوک شبکه اجتماعی _چگونه فیس بوک خود را حذف کنیم؟

فیس بوک شبکه اجتماعی _چگونه فیس بوک خود را حذف کنیم؟

چگونه فیس بوک خود را حذف کنیم؟؟

برای خیلی پیش آمده که بنا به دلایل متعدد دیگر تمایل به داشتن اکانت فیس بوک خود نبوده و می خواهند آن را غیر فعال یا به طور کلی حذف کنند. در این مطلب سعی داریم که مراحل لازم برای حذف اکانت فیسبوک را به صورت تصویری و گام به گام توضیح دهیم.

فیس بوک شبکه اجتماعی پر مخاطب و شاید نا امن!!

یکی از پرمخاطب ترین شبکه اجتماعی دنیا با ییش از ۲ میلیارد عضو ، فیس بوک است. شبکه ای که توانسته جایگاه مهمی برای تبلیغات شرکت ها و سایت ها داشته باشد به گونه ای که بعضی شرکت های آمریکایی سالیانه حدود ۱۰۰ میلیون دلار صرف هزینه تبلیغاتی در فیس بوک می کنند. این شبکه قدرتمند در سال ۲۰۰۴ توسط موسس اصلی خود یعنی مارک زاکربرگ و دوستانش رونمایی شد. اما این شبکه هم مانند بعضی دیگر شبکه های اجتماعی،  بعضی اطلاعات کاربران خود را در اختیار دولت های کشور خود مانند آمریکا قرار می دهد که همین مساله امنیت اطلاعت خصوصی را زیر سوال می برد، لذا بعضی افراد به این نتیجه رسیده اند که بهتر است اکانت خود را حذف یا غیر فعال کنند. البته این تنها دلیل نیست، و دلایلی دیگری مانند عد م فرصت برای استفاده و یا داشتن اکانت دیگر هم می تواند موضوع این حذف اکانت باشد.

حذف اکانت فیس بوک با چند گام ساده؟

حذف کردن اکانت در فیس بوک سخت نیست ولی اولین شرط لازم آن، داشتن اکانت فعال است که نام کاربری و پسورد آن را داشته باشید.

ابتدا وارد سایت facebook.com شده و نام کاربری خود و رمز عبور را وارد کنید.

facebook_hamyar1

 

برای ادامه سپس به آدرس www.facebook.com/help/delete_account  بروید. در صفحه جدید فرمی با دو گزینه مشاهده می کنید که باید روی گزینه Deactive Account به معنای غیر فعال کردن اکانت کلیک کنید.

خذف فیس بوک

 

در صفحه جدید تصویری مشابه زیر مشاهده می کنید. که فیس بوک از شما می خواهد علت حذف اکانت خود را توضیح دهید. برای این کار باید یک کزینه از گزینه های موجود را انتخاب کنید و در صورت نبودن گزینه مورد نظر شما، باید آخرین گزینه را انتخاب کرده و علت خود را شرح دهید. ولی راحت ترین راه انتخاب گزینه یکی مانده به آخر است. سپس Deactiveate را انتخاب نمایید.

خذف _فیسبوک

دوباره فیس بوک از شما می پرسد که آیا برای حذف اکانت خود مطمئن هستید. که با انتخاب مجدد گزینه Deactiveate New ، اکانت شما کاملا پاک خواهد شد.

 

خذف _فیسبوک

و در پایان هم تصویری مشابه تصویر زیر مشاهده خواهید نمود. واین بیانگر پاک شدن اکانت شما نخواهد بود بلکه فقط غیر فعال شده است. برای اینکه دوباره فعال شود فقط کافیست با نام کاربری و رمز ورود خود دوباره وارد شوید تا فعال گردد.

نکته قابل توجه این است که فیس بوک به شما به مدت دو هفته فرصت می دهد که دوباره اکانت خود را فعال کنی و در صورت عدم بازگشت شما، اکانت شما را به صورت دائمی پاک خواهد شد و بعد از آن دیگر قادر با بازیابی اکانت خود نخواهید بود.

خذف_فیسبوک

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *